KORE DİZİLERİNDEKİ TUVALET SAHNELERİ

Bizde tuvaleti anımsatan her türlü şey tabudur. Toplum içinde muhabbeti açılmaz. Açılsa da görgüsüzlük olarak nitelendirilir. Şakası bile zor yapılır. Türk dizilerinde de tuvalet sahneleri yok denecek kadar azdır. En fazla tuvalete makyaj tazelemeye giderler o kadar. İzleyenlerin iğrenmemesi için bu tip konulara girmek istemiyor olabilirler ama diğer yandan bu tip sahneler diziye gerçeklik katıyor. Kore dizilerinde ise, tuvalet ve tuvalet yapma mevzusuna fazlasıyla yer verilir. Bu sahnelerden birçoğu tahammülleri zorlayan cinstendir. Ben bunu başta çok yadırgadım açıkçası. Çok tiksinç gelmişti bana. Bazı sahneler gerçekten de çok iğrenç çünkü. Ancak izleye izleye alıştım, hatta izlerken en eğlendiğim sahne haline geldiler diyebilirim. Bu sahneler o kadar çok ki, ben sadece aklıma gelen birkaç tanesini paylaşabileceğim.

COFFEE PRINCE

Kahve'nin Prensleri elma toplamaya bir köye giderler. Orada Gong Yoo'cuğuma yediği elmalar dokanır ve zavallım zor zamanlar geçirir. Üstüne üstlük Yoon Eun Hye'yi de tuvaletin kapısında bekletir.

COFFEE HOUSE

Kızımız tuvalette kilitli kalır ve o sırada da çok sıkıştığından ihtiyacını gideriverir.

MARRYING NOT DATING YOU

İzlediğim en komik sahnelerden biridir bu. Gülmekten karnıma ağrılar girmişti.Kızımıza yediği yemek dokunur. Kayınvalidesi ve onun arkadaşlarıyla birlikte yemekteyken karın ağrısından yerinde duramayan kızımız kendini dışarı zor atar. Ancak her şey için artık çok geçtir...


PERSONAL TASTE

Lee Min Ho gibi bir jönü bile böyle bir sahnede oynattılarsa siz düşünün gerisini. Beceriksiz kızımızın oğlana yedirdiği bozuk yemek yüzünden oğlanın günü rezil olur.Yine Personal Taste'de kızımızın özel durumunu unutması ve oğlanı markete yollaması da sadece Kore dizilerinde olur dedirten sahnelerden.

Bir de masaj yaptırdı ya çocuğa pes:)
Ne erkekler var dünyada!


PINOCCHIO

Park Shin Hye ile Lee Jong Suk'un yaptığı tuvalet sırası kavgası.

MY NAME IS KIM SAM SOON

Bunu hiç anlatmayayım en iyisi.

REPLY 1994

Tüm Reply Serisi her an bir tuvalet sahnesiyle karşılaşacakmışız hissi veriyor. Reply 1994'te de yediklerinden mideleri bozulan ev ahalisinin günlerinin zehir olma hikayesi Reply farkıyla anlatılmış.

REPLY 1994 VE TUVALET YOLDAŞLIĞI

ANOTHER MISS OH

Tuvaletin tıkanma sahnesi.


MODERN FARMER

Beli tutulan Lee Ha Nui'nin o tatlı gamzelerini göstere göstere yerde sürünüp tuvalete gitme çabası görülmeye değer.


KING'S FAMILY

 1520

BONUS


Yorumlar