KORE DİZİLERİNDEKİ BANYO SAHNELERİ

Her Kore dizisinde en az bir kere görebileceğiniz bir tuvalet sahnesi olduğu gibi bunun yanında bir de banyo sahnesi bulunur. Bizde çoğu dizi birkaç mekanda geçer. Bazı dizilerde hiç dışarı çıkmıyorlar bile. Koreliler ise, dizilerinde tek bir mekan göstermek yerine olabildiğince farklı mekan kullanmayı tercih ediyorlar. Ve bu değişik mekanlar ve o mekanlarda yaşanan değişik olaylar da diziyi tekdüzelikten çıkarıyor. Peki Kore Dizilerinde Banyoda Neler Yapılır?

Fan Servisi Yapmalar





Kore dizilerindeki banyo sahnelerinin en temel ve kutsal amacıdır.Yakışıklı jönler "Madem o kadar vücut yaptım, o zaman bu vücut görülecek!" dercesine hunharca duş alır ve bayan hayranları çıldırtırlar.
Bu sahnelerden şikayetçi olan yoktur zannediyorum. Oyunculardan bu sahnelerde gösterdikleri başarıların devamını diliyoruz.


Kızı Çıplak Görmeler

Bu sahnelerde de kızımız havlulu haldeyken oğlan bir yerlerden çıkıverir. Kızı şöyle bir inceledikten sonra, kızın vücudunun çelimsizliğiyle ilgili dalgasını geçer. Kız da ters ters bakar.

Hemcins İle Birlikte Banyo Yapmalar


İki erkeğin anadan üryan halde birlikte banyo ettiği sahnelerdir. Korelilerin bu rahatlığı kimsede yok gerçekten de.


Banyo BasmalarOyuncular hiç kapıyı çalmaya yeltenmeden pat diye banyoya dalarlar. İçeride banyodan çıkmaya hazırlanan zavallı da kendini saklamaya çalışır.


Kızı Bir Köşede Kıstırmalar

Banyoda kilitli kalmayı fırsat bilen adamın kadını tenhada sıkıştırdığı sahnelerdir bunlar da. Kız gıkını çıkarmaz, öylece adamın vücudunu seyreder. Ta ki içeriden bir ses gelip de adamın kızı bırakmasına kadar.

Öpüşmeler
Kızı banyoya sıkıştıran adamın bir sonraki aşamaya geçmeyi başardığı sahnelerdir.



Kayıp Düşmeler

Banyoda sabuna basıp ayağı kayan kızı tam düşecekken oğlan kurtarır. Eğer düşen erkekse de kız onu kurtarmaya çalışırken oğlan, onu birden kendine doğru çeker, kız da oğlanın üstüne düşer.



Efkarlı Efkarlı Banyo Etmeler

Fan Servisin kardeşi olan bu sahnelerde de esas oğlan suyu sonuna kadar açar ve fooşş diye akan suyun altında hiçbir şey yapmadan öylece durup efkarlı efkarlı kızı düşünür.













Aynada Kendini İzlemeler

Banyodan sonra efkarlı jönümüz son bir kez de aynaya bakış atar.



Buharlaşan Aynaya Yazı Yazmalar



Banyodan sonra buharlaşan aynaya bön bön bakmakla yetinmeyen jönümüz bir de kıza not bırakır.

Ne hikmetse kız uyandığında o yazı yerinde durur.





Diş fırçalamalar

Erkekler efkarlı olduklarında duş alıyorken; kızlar efkarlı olduklarında hoyratça diş fırçalarlar. Bu sahneler insanları diş fırçalamaya yönelttiğinden bir yönüyle de kamu spotu niteliğindedir. Büyük ihtimalle de sponsorludur.


Banyo Sefası Yapmalar

Başroller, canları sıkkın olunca duş alıp diş fırçalarken; keyifleri yerinde olduğunda da küvette banyo sefası yaparlar.




Saç Yıkamalar

Başrol leğende veya lavaboda saçlarını yıkar. Su yoksa Park Shin Hye gibi klozet suyuyla bile yıkanılır, hiç sorun değil öğğğğkkkk.


Boş boş oturmalar veya Sohbet Etmeler

Bazen kızla erkeğin yalnız kalabildiği tek yer banyo olur. Bu yüzden de orayı özel konuşma odası haline getirir, düzenli olarak orada buluşurlar.

Uyumalar

It's Ok, It's Love dizisinde de olduğu gibi banyoda uyumayı rahat bulanlar da vardır.



Saklanmalar

Dizilerde saklanma denince akla gelen ilk yer banyodur. Daha sonra saklanılmak istenen kişi banyoya girmek istediğinde de bin bir şaklabanlık yapılarak oradan uzaklaştırılır.

photo ch15-00091.jpg


Kusmalar

Sarhoş veya hamile olan kişilerin ağızlarını klozetin içine sokarak kustukları sahneler. Onları o halde gördükçe benim midem kalkıyor.



Sıra Kavgası Yapmalar

Başrol kız ve oğlanın aynı evi paylaştığı dizilerde her sabah yaptıkları kavga sahneleri.




Zor Durumda Kalan Karşı Cinsin İmdadına Yetişmeler

Banyoda zor durumda kalan kişiye (lensini kaybeden, suyu kapatamayan, düşüp kımıldayaman) yardım etmek için çırpınan oyuncuların olduğu bu sahnelerde, karşı cinsi tamamen çıplak görmesi muhtemeldir.

 





Ağlamalar, Zırlamalar

Banyoda ağlama eylemi bence herkesin yapması gereken bir eylem. Bir şeye canınız sıkılmışsa ve insan içinde ağlamak istemiyorsanız suyu açın ve ağlayın. Çok rahatlatıcı oluyor, tavsiye ederim.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
Valla koptum, işyerinde kıs kıs gülüyorum şuan, çaktırmamak için bayağı bir uğraş verdim. :D
Limonlu Kek
Unknown dedi ki…
birçok dizinin adını bilmiyorum ya :( mesela Zor Durumda Kalan Karşı Cinsin İmdadına Yetişmeler
de ki 3. resim hangi dizi ? bu arada çok güzel yapmışsınız :)