ÇEKİLİŞ VAR! | KORE ROMANI İSTEYENLER BURAYA! | PRENSES BARİ





Herkese Merhaba!
Youtube kanalımda ikinci çekilişimi gerçekleştiriyorum. Çekiliş sonunda Korece'den çevrilmiş olan Koreli yazar Hvang Sok Yong'un Prenses Bari isimli romanını hediye ediyorum! Detaylar için bakınız:  Prenses Bari hakkındaki yazım ve videom.

Uyarı: Vereceğim roman orijinal ve birinci baskı. Ancak kapağın üstünde kitabı aldığımdan beri var olan bir çizik var. Aldığımda çok dikkat etmemişim. O yüzden şimdiden alacak olan kişiyi bilgilendirmiş olayım.



ÇEKİLİŞ ŞARTLARI

1. Herkesin ilk olarak şimal yıldızı* isimli youtube kanalıma abone olduktan sonra çekiliş videosunu beğenip videonun altına "Aboneyim" yazması gerekiyor. (Youtube'da bu yorumu yapmayanlar çekilişe katılamazlar! Sadece youtubeda aboneyim yazanlar da çekilişe katılamazlar.)

2. Youtube'da aboneyim yazdıktan sonra Instagram hesabım simalyildizi_northstar'ı takip edip Instagram'daki Udemy'deki Korece kursum hakkındaki gönderiyi beğenip, altına yorum olarak 3 arkadaşınızı etiketlemek.

3. Youtube'a aboneyim yazdıktan sonra Facebook'ta Kore Denince Akan Sular Durur sayfasını beğenip Korece Kursum Udemy hakkındaki gönderiyi herkese açık olacak şekilde paylaşmak.

Sadece iki yerde paylaşım yaparsanız (youtube + facebook veya youtube + instagram şeklinde) çekiliş yaparken isminizi tek bir sefer yazacağım. Eğer 3'ünde birden yaparsanız (youtube + instagram + facebook) isminizi iki sefer kullanacağım ve böylece seçilme şansınız daha yüksek olacak.

Not: Bunların dışında Kore, Korece ile alakalı mecralarda (facebook grubu vs. ) youtube kanalımın, blogumun ve Udemy Korece kursumu tavsiye eden paylaşımlar yapıp tanıtımımı yapmakta yardımcı olanlara da çeşitli hediyeler göndermeyi planlıyorum.

Sonuçlar 25 Aralık'ta yayınlayacağım çekiliş videosunda yayınlanacak!


Katılan herkese şimdiden bol şans dilerim!

Not: Henüz çok fazla takipçim olmadığı için kazanma ihtimaliniz çok yüksek!

Not 2: Her ay bu şekilde Korece kitap, Kore ürünleri çekilişi yapacağımdan takipte kalın!




Yorumlar